
Французький салат з рибкою
Салати як окрему самостійну страву почали готувати саме у Франції. Незабаром вони стали користуватися великою популярністю в багатьох кухнях світу. Особливістю французьких салатів є їх вишуканість і свіжість, але в теж час лаконічність і простота. В якості заправки використовуються оригінальні свіжоприготовані соуси. Французький салат з рибкою – тому не виключення. Смак червоної риби вигідно підкреслює лимонний сік, а ароматний соус з часником і діжонською гірчицею просочує салат, роблячи його соковитим і ніжним. Шматочки авокадо і чері доповнюють смакову палітру страви. Справжня гармонія смаку і аромату.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Авокадо 500г
1 шт.
Помідори Чері мікс 300г
8 шт.
Горіхи Кедрові лущені
50 г.
Сир Zanetti твердий тертий мікс 32% 100г
5 ст. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1,5 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Сіль для ванн Домашний доктор Натуральна морська 500г
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
4 ст. л.
Гірчиця Deroni Діжонська 200г
1 ст. л.
Часник
1 зубчик
Етапи приготування
01
Рибу порізати на смужки, полити оливковою олією, лимонним соком. Посолити, поперчити і залишити на 20 хвилин маринуватися.
02
Для приготування соусу збити в блендері майонез, тертий сир (2 ст. л.), гірчицю, часник, пропущений через прес, сіль і перець.
03
Кедрові горішки посипати на сковороду (без олії) і обсмажити на слабкому вогні протягом приблизно 5 хвилин.
04
Авокадо очистити від шкірки і кісточки. Нарізати на шматочки. Чері порізати навпіл. Змішати авокадо, чері. Заправити соусом і ретельно перемішати.
05
Викласти на тарілки спочатку овочеву суміш, потім зверху посипати горішками, покласти шматочки риби (можна красиво скрутити) і посипати сиром, який залишився.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів