
Запіканка з курячої печінки по-італійськи
Дуже смачна, легка і швидка в приготуванні запіканка. Рецепт приготування дуже простий, як за складом продуктів, так і по простоті приготування. У цій страві печінка дуже смачна. Це один з найкращих варіантів для ситного сніданку або навіть обіду. Щоб з помідорів легко було зняти шкірку, потрібно залити їх на 2-3 хвилини окропом. Помідори можна порізати не тільки кільцями, а й на дрібні кубики (так готують в Італії). В Італії цю печінку подають як окрему страву, без гарніру. Якщо вам подобається куряча печінка, то ви просто зобов'язані спробувати ніжну і неймовірно смачну запіканку, приготовану з неї.
Інгредієнти
Куряча печінка
500 г.
Сир твердий
150 г.
Помідори
2 шт.
Часник
3 зубчики
Цибуля
1 шт.
Оливкова олія
2 ст. л.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Чебрець
за смаком
Етапи приготування
01
Печінку обсмажити на оливковій олії по 3 хвилини з кожного боку. Цибулину нашаткувати, смажити 2 хвилини з печінкою.
02
Додати дрібно порізаний часник, спеції, перемішати і викласти у форму для запікання.
03
Помідори очистити від шкірки, нарізати кільцями, викласти на печінку. Посипати тертим сиром.
04
Запікати в духовці на 170°C до рум'яної скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів