Морквяний суп із карі - Image

Морквяний суп із карі

Кількість порцій: 10Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

За користь супів і бульйонів говорити не доводиться, особливо для зростаючого організму. Але будь-яка мама чи бабуся вам скаже, яких зусиль їй коштує нагодувати дитину дошкільного віку супчиком. Рекомендуємо спробувати наш новий морквяний суп з каррі . Пюре з цибулі та моркви додасть нашому супчику незрівнянний золотистий колір і масу позитивних емоцій. А каррі і тертий імбир незвичайний смак і божественний запах. Зелень кінзи подарує тонкий пряний аромат і весняний настрій. У народній медицині імбир відомий як засіб, що зміцнює імунітет, а кінза, як засіб, що підвищує апетит. Судіть самі про користь нашого супчику, як для дорослих, так і для дітей.

Інгредієнти

Морква

1,5 кг.

Курячий бульйон

800 мл.

Вода

1,5 л.

Цибуля

450 г.

Вершки

2 ст. л.

Соняшникова олія

2 ст. л.

Кінза

за смаком

Карі

за смаком

Імбир

за смаком

Етапи приготування

01

Крупно нарізати цибулю і моркву. Смажити цибулю до золотистого кольору. Змішати моркву і цибулю в блендері, перетворити на пюре.

02

Викласти суміш у каструлю, додати карі і тертий імбир. Пасерувати, помішуючи, 2 хвилини.

03

Влити курячий бульйон і 500 мл. води, варити 40 хвилин.

04

Знявши з вогню, додати вершки і 1 л. води, перемішати і поставити в холодильник. Прикрасити кінзою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Морквяний суп із карі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua