
Маринований кисломолочний сир
Сир - це корисний продукт. Про його користь і дивовижні властивості людині відомо давним-давно. Кальцій, що міститься в сирі служить для зміцнення зубів і кісткової системи, фосфор - для утворення кісткової тканини, амінокислоти - для обміну жирів і білків. Холін же покращує роботу нервової системи. Тому щодня вживати сир рекомендується вагітним жінкам, дітям і літнім людям. Сьогодні ми вам представляємо рецепт прекрасної закуски на основі цього корисного продукту. Маринований сир - це чудова закуска. Її можна вживати ще і як пікантне доповнення до легких овочевих салатів. Дуже рекомендуємо приготувати таку страву.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
400 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Часник
6 зуб.
Перець гострий
0, 25 шт.
Розмарин 50г
за смаком
Перець Мрія духмяний горошком 20г
2 ч. л.
Етапи приготування
01
Сир нарізати кубиками.Часник очистити і нарізати тонкими пелюстками. Запашний перець подрібнити в ступці. Гострий перчик вимити, обсушити серветкою і нарізати тонкими кільцями.
02
У банку скласти кубики сиру, пересипаючи сир часником, розмарином (або іншими травами), запашним перцем, перцем горошком.Залити сир оливковою або соняшниковою олією, щоб вона покривала сир.
03
Закрити банку кришкою і прибрати в холодильник на 1-2 доби, щоб сир добре промаринувався.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів