
Паста з томатами, базиліком і часником
Такі звичні для нашої людини макарони - це лише один з численних видів італійської пасти. Паста (Pasta) перекладається з італійської як "тісто". Цим словом позначають як макаронні вироби, так і страви з них. Шанувальники італійської кухні вже давно оцінили таку страву як паста з базиліком і часником. Готова страва має збалансований гостро-солодкий смак, досить ситна і неймовірно корисна, оскільки до її складу входять тільки натуральні продукти. Томат трохи пом'якшує смак італійських трав, роблячи блюдо ніжним на смак. Якщо ви віддаєте перевагу ситному сніданку, паста - відмінний варіант.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори черрі Polan мариновані 660г
450 г.
Макаронні вироби Чумак Лапша 700г
450 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст. л.
Шампіньйони Auchan мариновані з часником 420г
1 с. л.
Чебрець Metro Chef подрібнений 60г
1 ст. л.
Орегано Kotanyi подрібнений 8г
1 ст. л.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Сир Remix Formaggi Пармезан тертий 100г
50 г.
Базилік у горщику
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати півкільцями.
02
Помідори черрі розрізати навпіл.
03
На сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити цибулю і часник протягом 2-3 хвилин.
04
Потім додати спеції і обсмажити поки часник не почне ставати золотисто-коричневого кольору, а потім вже додати помідори і цукор.
05
Добре перемішати вміст сковороди, зменшити вогонь і залишити на вогні на деякий час.
06
Відварити локшину в підсоленій воді до стану аль-денте (ступінь готовності продуктів, коли, будучи повністю готовими, вони зберігають відчутну при укусі внутрішню пружність). Воду злити, а локшину додати до соусу.
07
Добре перемішати. Зверху посипати тертим пармезаном і базиліком за смаком. Знову добре перемішати і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів