Ло-Мейн - Image

Ло-Мейн

2

Кількість порцій: 1Час приготування: 30 хвПрийом їжі: Обід

Ло-мейн — класика китайської кухні, яку варто спробувати. Основний акцент на овочі, а до соусу входить кунжутна олія, імбир та цукор. Гаразд, досить спойлерити. Купуйте необхідні продукти та діставайте свої палички.

Продукти для рецепту

Макаронні вироби Yoshi Локшина Соба 300г
54.50 - 57.70

Макаронні вироби Yoshi Локшина Соба 300г

300 г

Інгредієнти

Макаронні вироби Yoshi Локшина Соба 300г

200г

Крем-суп Savvy Foods Білі гриби та шампіньйони 150г

4шт

Перець Болгарський

1/2шт

Часник

4 зубчики

Цибуля

1/2шт

Овочі Metro Chef Броколі мікс 1кг

1 упаковка

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Шампунь Hugva Herbal Оливкова олія 0,5л

за смаком

Сіль Metro Chef морська харчова помел №0 1кг

за смаком

Цукор Demerara тростинний коричневий 500г

1ч. л.

Олія кунжутна Auchan 240мл

1-2 ст. л.

Соус соєвий Chong 1л

3 ст. л.

Етапи приготування

01

Готуємо локшину: відварюємо згідно з інструкцією на пакуванні.

02

Готуємо соус: перемішуємо соєвий соус, кунжутну олію, цукор та імбир.

03

Нарізаємо цибулю, болгарський перець, шампіньйони, часник та броколі. Нагріваємо в воці на середньому вогні масло. Поступово додаємо нарізані овочі та приправляємо сіллю за смаком. Готуємо 5-6 хвилин до золотистого кольору грибів.

04

Додаємо у вок соус й відварену локшину, перемішуємо. Подаємо ло-мейн, прикрасивши свіжою зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Суші з цукіні з лососем і кроповим соусом

Суші з цукіні з лососем і кроповим соусом

4

1 год

Останні додані рецепти