Французький буряковий салат - Image

Французький буряковий салат

Кількість порцій: 2Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Цей приємний і смачний салат насичений корисними інгредієнтами, він створить атмосферу свята кожній, навіть найпростішій вечері. Цей салат - джерело багатьох корисних речовин, вітамінів і мікроелементів. Тому його можна робити навіть у холодну пору - він збагатить організм, який потребує вітаміни взимку. У козячому сирі багато кальцію, тому його бажано їсти всім: і дітям, і дорослим. Простіше кажучи, такий салат вигідно робити в будь-якому випадку - адже він принесе тільки користь і приємно прикрасить вашу вечерю. У ньому добре поєдналися корисність і приємний смак інгредієнтів. Подавати його можна з будь-яким гарніром на ваш смак.

Інгредієнти

Буряк

1 шт.

Грейпфрут

1 шт.

Козячий сир

50 г.

Грецькі горіхи

50 г.

Червона цибуля

1 шт.

Салатне листя

2 шт.

Сік грейпфрута

2 ст. л.

Олія оливкова

1 ст. л.

Оцет винний

1 ч. л.

Перець

за смаком

Цукор

1 ч. л.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Спочатку потрібно запекти буряк в духовці до повної готовності. Дати йому охолонути та порізати на маленькі квадратики. Потім очистити грейфрут від шкірки та також нарізати такими ж самими шматочками.

02

Нарізати козячий сир квадратиками та злегка подрібнити горіхи. Дрібно нарізати цибулю півкільцями та покласти сито і облити окропом. Замаринувати її в оцті з сіллю та цукром.

03

На дно глибокої тарілки покласти листя салату. Всі інгредієнти салату перемішати і заправити грейпфрутовим вінегретом: змішати сік грейфрута, оливкову олію та сіль, цукор, перець, оцет. Щільно закласти салат в салатне кільце та зверху прикрасити маринованою цибулею.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв

Французький буряковий салат – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua