Дельфійський швидкий суп - Image

Дельфійський швидкий суп

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Рецепт дельфійського швидкого супу зацікавить насамперед тих, хто вирішив схуднути або просто перейти на здорове харчування. Це низькокалорійний, корисний, незвичний супчик, інгредієнти якого є багатим джерелом вітамінів і мінеральних елементів. Незвичність супу полягає в тому, що його основа - овощефруктовий сік і пюре з авокадо. Теплова обробка не потрібна. Цей суп готується із сирих продуктів. Дельфійський швидкий суп дуже просто і швидко готувати, маючи під рукою соковижималку і блендер.

Інгредієнти

Морква

5 шт.

Стебло селери

4 шт.

Буряк

0,25 шт.

Яблука

1 шт.

Авокадо

3 шт.

Перець червоний свіжий

1 шт.

Карі

2 ч. л.

Часник

1 шт.

Сіль

за смаком

Помідори

2 шт.

Кінза

за смаком

Огірки

0,5 шт.

Етапи приготування

01

За допомогою соковижималки вичавити сік з яблук, буряка, моркви і селери.

02

Перелити суміш соків в чашу блендера, додати 2 авокадо, перець, карі, часник і сіль, подрібнити до стану пюре.

03

Нарізати шматочками авокадо, помідори і огірок, розкласти в тарілки, залити супом із блендера. Посипати зверху кінзою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв