Морквяний суп із карі - Image

Морквяний суп із карі

Кількість порцій: 10Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

За користь супів і бульйонів говорити не доводиться, особливо для зростаючого організму. Але будь-яка мама чи бабуся вам скаже, яких зусиль їй коштує нагодувати дитину дошкільного віку супчиком. Рекомендуємо спробувати наш новий морквяний суп з каррі . Пюре з цибулі та моркви додасть нашому супчику незрівнянний золотистий колір і масу позитивних емоцій. А каррі і тертий імбир незвичайний смак і божественний запах. Зелень кінзи подарує тонкий пряний аромат і весняний настрій. У народній медицині імбир відомий як засіб, що зміцнює імунітет, а кінза, як засіб, що підвищує апетит. Судіть самі про користь нашого супчику, як для дорослих, так і для дітей.

Продукти для рецепту

Бульйон курячий Food Studio 500мл
149.00

Бульйон курячий Food Studio 500мл

500 мл

Інгредієнти

Морква

1,5 кг.

Бульйон курячий Food Studio 500мл

800 мл.

Вода негазована Аквуля 2л

1,5 л.

Цибуля

450 г.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

2 ст. л.

Олія соняшникова салатна 500мл

2 ст. л.

Кінза 70г

за смаком

Карі Carmencita 40г

за смаком

Імбир

за смаком

Етапи приготування

01

Крупно нарізати цибулю і моркву. Смажити цибулю до золотистого кольору. Змішати моркву і цибулю в блендері, перетворити на пюре.

02

Викласти суміш у каструлю, додати карі і тертий імбир. Пасерувати, помішуючи, 2 хвилини.

03

Влити курячий бульйон і 500 мл. води, варити 40 хвилин.

04

Знявши з вогню, додати вершки і 1 л. води, перемішати і поставити в холодильник. Прикрасити кінзою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Останні додані рецепти