
Теплий тофу під гострим часниковим соусом
Як відомо, тофу в перекладі означає "соєвий сир". Він дуже багатий на білки, що корисно і низькокалорийно. Його перевага в тому, що у нього нейтральний смак, тому використовувати його можна як завгодно і з чим завгодно. Сьогодні ми вам хочемо запропонувати тофу з часниковим соусом. Тільки зверніть увагу, що він гострий. А гостре люблять не всі. Але якщо все-таки ви вирішили приготувати наш рецепт,повірте - смак тофу з часничком, цибулею, кунжутом і чилі вам точно сподобається. Адже скуштувавши цей соус, він швидко перенесе вас у Країну вранішнього сонця. Виходить чудова закуска, з цікавим смаком і красива на вигляд.
Інгредієнти
Тофу
500 г
Часник
3 зуб.
Цибуля зелена
15 г
Кунжут
30 г
Соус соєвий
45 мл
Олія кунжутна
15 мл
Перець чилі (порошок)
5 г
Цукор
3 г
Етапи приготування
01
Обережно промити тофу і покласти в каструлю. Залити холодною водою. Довести до кипіння на середньому вогні і підтримувати теплим, накривши кришкою і зробивши дуже маленький вогонь.
02
Тим часом, розтерти часник з дрібкою солі в ступці до однорідної маси. Перекласти в миску і додати дрібно нарізану зелену цибулю, злегка подрібнений кунжут, соєвий соус, кунжутну олію, чилі і цукор. Добре перемішати.
03
Перед подачею обережно вийняти тофу з води і просушити паперовим рушником. Перекласти на невелику тарілку і зверху викласти соус.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів