Скордалія (грецький соус) - Image

Скордалія (грецький соус)

Кількість порцій: 8Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Цей соус не просто смачний і ароматний. Він ще й досить ситний, завдяки картоплі. Часниковий запах і винний оцет не залишить байдужим нікого з тих, кого ви надумали пригощати цим соусом. Він прекрасно підійде до овочевих страв і страв із птиці. Адже соус з картоплі - це не тільки незвично, він цілком підійде для овочів, як доповнення до страви. До речі, соус можна вживати і просто без гарніру. Загалом, експериментуйте, дивуйте своїх близьких, а ми вам у цьому допоможемо. Смачного!

Інгредієнти

Картопля

4 шт.

Часник (зубчики)

2 шт.

Суміш перців мелена

за смаком

Олія оливкова

50 мл

Сіль

за смаком

Винний оцет

10 мл

Етапи приготування

01

Почистити, нарізати кубиками картоплю та поставити варити у підсоленій воді.

02

Зварену картоплю відкинути на сито, щоб стекла рідина.

03

Покласти в блендер, додати часник, подрібнити.

04

Тепер влити 2 столові ложки олії і знов подрібнити 10 секунд.

05

Додати винний оцет і суміш перців. Довести до однорідної консистенції.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв

Скордалія (грецький соус) – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua