Скордалія (грецький соус) - Image

Скордалія (грецький соус)

Кількість порцій: 8Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Цей соус не просто смачний і ароматний. Він ще й досить ситний, завдяки картоплі. Часниковий запах і винний оцет не залишить байдужим нікого з тих, кого ви надумали пригощати цим соусом. Він прекрасно підійде до овочевих страв і страв із птиці. Адже соус з картоплі - це не тільки незвично, він цілком підійде для овочів, як доповнення до страви. До речі, соус можна вживати і просто без гарніру. Загалом, експериментуйте, дивуйте своїх близьких, а ми вам у цьому допоможемо. Смачного!

Продукти для рецепту

Картопля фасована
55.20

Картопля фасована

за 1 кг

Інгредієнти

Картопля фасована

4 шт.

Часник

2 шт.

Приправа 7 Суміш перців мелена 20г

за смаком

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

50 мл

Сіль Єгипет

за смаком

Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл

10 мл

Етапи приготування

01

Почистити, нарізати кубиками картоплю та поставити варити у підсоленій воді.

02

Зварену картоплю відкинути на сито, щоб стекла рідина.

03

Покласти в блендер, додати часник, подрібнити.

04

Тепер влити 2 столові ложки олії і знов подрібнити 10 секунд.

05

Додати винний оцет і суміш перців. Довести до однорідної консистенції.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв