Салат "Солодка жінка" - Image

Салат "Солодка жінка"

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Усі інгредієнти, які містить представлений вітамінний салат, почали додаватися в нього на початку XVIIII століття. І, до речі, в цьому періоді його вже заправляли майонезом. До цього салат мав вигляд суміші з цибулі і петрушки, запрвленых медом і сіллю. Проте першим іменитим і популярним в сучасній кулінарії вважався вінегрет. У наш час для заготівлі цієї страви використовують більше інгредієнтів, та і значущість їх набагато збільшилася, із-за наявності чималої кількості вітамінів і звичайно ж, швидкості приготування. Салат "Солодка жінка" містить усі вищезгадані особливості, тому особливо порадує жіночу половину, що стежать за харчуванням, фігурою і зовнішнім виглядом. Хочете випромінювати красу - налягайте на корисні салати!

Інгредієнти

Капуста

500 г.

Морква

1 шт.

Яблуко

2 шт.

Сухофрукти

150 г.

Майонез

за смаком

Сіль

за смаком

Лимон

1/2 шт.

Цукор

за смаком

Етапи приготування

01

Спершу слід замочити сухофрукти (30 хвилин). Потім можна  нашаткувати капусту. Очистити моркву, натерти на велику терку.

02

Посолити за смаком, перетерти овочі, до появи соку. Вижати сік лимона, додати 1 ст. л. ложку цукру. Перемішати.

03

Додати порізані сухофрукти (курага, чорнослив, родзинки), порізане яблуко. Перемішати. Заправити майонезом за смаком. Дати постояти близько години для просочення соком.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв

Салат "Солодка жінка" – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua