Печеня чучвара (з пельменями) - Image

Печеня чучвара (з пельменями)

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Чучвара - це страва узбецької кухні. Являє собою пельмені. Але це не зовсім наші пельмені. У печеню чучвара до пельменів додається картопля, цибуля і помідори і все це тушкується. Страва дуже ситна, так як тут є і тісто, і фарш, і картопля. Тому ми б рекомендували її вживати на обід. Смак страви виходить розкішним і незвичайним. Пряний аромат страви буде витати на вашій кухні і зізве на обід всіх мешканців помешкання. Тому найголовніше побільше приготувати такої страви. Якщо пельмені вже наліплені, то страва готується не так вже й довго. В Узбекистані печеню чучвара подають зі столовим оцтом, прикрашають дрібно нарізаною зеленню. А також використовують соуси з помідорів, паприки і гострого стручкового перцю.

Продукти для рецепту

Картопля фасована
55.20

Картопля фасована

за 1 кг

Інгредієнти

Картопля фасована

7 шт.

Пельмені

0,5 кг.

Цибуля

2 шт.

Помідори рожеві фасовка

2 шт.

Петрушка 70г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л

за смаком

Вода негазована Аквуля 2л

200 мл.

Етапи приготування

01

Картоплю очистити, нарізати скибочками. Смажити 20 хвилин в соняшниковій олії.

02

Цибулю очистити, нарізати півкільцями, обсмажити. Помідори очистити від шкірки, нарізати часточками. Смажити з цибулею ще 2 хвилини.

03

У казан покласти картоплю, зверху цибулю з помідорами, а на них викласти пельмені. Посипати перцем, сіллю, петрушкою. Залити 200 мл. води, тушкувати 45 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Смажені пельмені по-узбецьки

Смажені пельмені по-узбецьки

4

40 хв