
Паста VERO VERO
Представляємо вашій увазі рецепт приготування фірмової ресторанної страви. Паста VERO VERO до недавнього часу була стравою, яка подавалася виключно в ресторанах. Сьогодні ж завдяки нашому сайту ви маєте ексклюзивну можливість приготувати дану страву за оригінальним рецептом у себе вдома. Отже, для такої незвичайної страви вам не потрібно витрачати багато часу і грошей. Вам потрібно всього лише кілька інгредієнтів і двадцять п'ять хвилин вашого часу. Тому ви легко зможете приготувати таку страву навіть за коротку обідню перерву, для тих, хто ходить, звичайно, на обід додому. Подавати страву потрібно гарячою, попередньо прикрасивши помідорами чері. Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Паста томатна МакМай Домашня 25% 430г
100 г.
Креветки 90/120
30 г.
Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг
30 г.
Мідії пікантні
60 г.
Цибуля
2 шт.
Часник
5 зубчиков
Помідори черрі Polan мариновані 660г
45 г.
Масло вершкове домашнє
25 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
15 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
На оливковій олії обсмажити нарізані цибулю і часник з морепродуктами. Додати соус, тушкувати ще 2-3 хвилини.
02
Відварити пасту в підсоленій воді.
03
Змішати пасту з соусом. Додати помідори черрі. Посолити, поперчити за смаком. Викласти у форму для запікання, змащену вершковим маслом, і поставити в духовку на 10-15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів