
Паста з сьомгою і креветками
Цей ресторанний рецепт неодмінно сподобається всім любителям пасти і морепродуктів. Морепродукти можна вибирати за смаком. Паста з сьомгою і креветками - страва не тільки смачна, але і корисна, виглядає просто чудово, а готується дуже легко і досить швидко. В італійських ресторанах в оригінальному рецепті для цієї пасти використовується лінгівіні. Але на домашній кухні можна використовувати ті види макаронних виробів, які доступні і під рукою, наприклад, спіральки, а сухі трави можна замінити свіжими. Подають блюдо традиційно - гарячим, посипавши зверху пармезаном і свіжим базиліком. Деякі господині додають дрібно нарізаний кріп або шпинат.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
100 г.
Макарони Чумак Спагеті 400г
300 г.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
500 г.
Креветки очищені варено-морожені 31/50
200 г.
Спеція Базилік сушений
1 ч. л.
Часник
3 зубчика
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
40 мл.
Сьомга шматок
250 г.
Сіль морська Kamis в млинку 90г
0,5 ч. л.
Базилік червоний Auchan свіжий 50г
за смаком
Етапи приготування
01
Дрібно нарізану цибулю і часник обсмажити в оливковій олії до прозорості.
02
Одночасно у великій кількості підсоленої киплячої води зварити спагеті.
03
Томатну пасту додати до цибулі і часнику, довести до кипіння і на мінімальному вогні тримати 5-7 хвилин, поки вариться паста.
04
Філе сьомги порізати і обсмажити на гарячій сковороді без олії по 1-2 хвилини з кожного боку.
05
Сьомгу і очищені креветки (їх не треба попередньо готувати) додати до томатної пасти. Додати сіль і сушений базилік, добре прогріти і подавати зі спагеті, прикрасивши листочками свіжого базиліка.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів