
Паста "Карбонара"
Alla carbonara - найзнаменитіша класична італійська підлива/соус до пасти. Карбонара не використовується з короткою і фігурною пастою, тільки зі спагеті високої якості. Основними інгредієнтами пасти Карбонара є: грудинка, яйця і тертий пармезан. Додатково використовують вершки, часник і цибулю. Спагеті Карбонара - страва дуже ситна, з яскравим запахом і пікантним смаком. Головна особливість страви в тому, що соус доходить до готовності від паруючої пасти. Спагеті Карбонара можна готувати з будь-яким беконом і будь-яким сиром, але для традиційної страви італійці використовують в'ялену жирну свинячу грудинку панчетта або сиров'ялені свинні щічки гуанчіале і овечий сир Пекоріно Романо.
Інгредієнти
Спагеті
200 г.
Бекон
150 г.
Вершки
150 мл.
Яєчні жовтки
3 шт.
Твердий сир
50 г.
Часник
2 зубчики
Соняшникова олія
за смаком
Сіль
за смаком
Чорний мелений перець
за смаком
Етапи приготування
01
На сковороді на соняшниковій олії злегка обсмажити дрібно нарізаний часник, додати нарізаний соломкою бекон і добре обсмажити.
02
Приготувати сирно-вершкову масу: жовтки злегка збити, посолити, поперчити, додати вершки і натертий на дрібній тертці сир, перемішати.
03
Спагеті відварити відповідно до рекомендацій на упаковці.
04
Викласти на сковороду гарячі спагеті, додати сирно-вершкову заливку і перемішати.
05
Змішати спагеті і підсмажений бекон.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів