
Манна каша а-ля панна-котта
Дане блюдо - це оригінальний варіант приготування манної каші. Вона подається у вигляді панна-коти. Панна-котта - так називається дуже смачний ніжний італійський десерт, по суті - вершкове желе або кремовий пудинг із ягідним або іншим соусом. Звична для всіх манна каша в такому виконанні заграє новим кольором і ароматом фруктів. Від такої смачної манної каші не відмовиться навіть самий примхливий малюк. Вона не тільки дуже ніжна на смак, але і виглядає естетичніше, ніж звичайна манна каша з грудочками. Готується вона дуже просто. Її можна подавати на сніданок або на десерт.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Крупа манна фасована
2 ст. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Варення з гарбуза 420г
за смаком
Етапи приготування
01
Відварити манну кашу на молоці, додати обидва види цукру і сіль.
02
Вилити кашу в формочку, остудити, після чого накрити кришкою/харчовою плівкою, поставити в холодильник на ніч.
03
При подачі обережно витягнути кашу з форми, перекласти на тарілку, подавати з варенням.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів