Печінка теріякі - Image

Печінка теріякі

Кількість порцій: 3Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Фанати японської кухні просто зобов’язані потішити себе ось цією неповторною стравою, яка за останній час стала шалено популярною. Ми сміливо можемо заявити, що японські кулінарні традиції в нас чудово адаптувалися. Для того, щоб оцінити екзотичний смак цього шедевру не обов’язково йти до японського ресторану, можна зекономити кошти та влаштувати невеличке свято вдома. Печінка теріякі – це м’яка, соковита страва, яка вирізняється незвичайним смаком. Завершує цей чудовий витвір японської кухні гарнір із рису та солодкого перцю. Чудовий варіант вечері для справжніх гурманів.

Продукти для рецепту

Печінка яловича
115.40 - 159.90

Печінка яловича

за 1 кг

Інгредієнти

Печінка яловича

450 г.

Борошно 7 1кг

70 г.

Соус соєвий Chong 1л

80 мл.

Вода негазована Аквуля 2л

80 мл.

Цукор Ваш Цукор 10кг

25 г.

Цибуля ріпчаста молода

1 шт.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Сіль морська Pripravka з часником та цибулею 200г

за смаком

Рис пропарений

450 г.

Етапи приготування

01

Нарізати печінку невеликими шматочками, обваляти в борошні. У великій мисці змішати соєвий соус, воду та цукор.

02

Дрібно порізати цибулю та обсмажити його на сковорідці. Туди ж додати печінку та, постійно помішуючи, обсмажити її до скоринки.

03

Перекласти печінку з цибулею на тарілку та накрити кришкою, щоб печінка залишалася гарячою.

04

В сковорідку залити заздалегідь підготовлений соус, довести до кипіння, після цього зменшити вогонь та варити ще близько 5 хвилин. Приправити перцем, часниковою сіллю, додати печінку з цибулею. Погріти кілька хвилин. Гарнірувати рисом, прикрасити шматочками солодкого перцю.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв