
Печінка теріякі
Фанати японської кухні просто зобов’язані потішити себе ось цією неповторною стравою, яка за останній час стала шалено популярною. Ми сміливо можемо заявити, що японські кулінарні традиції в нас чудово адаптувалися. Для того, щоб оцінити екзотичний смак цього шедевру не обов’язково йти до японського ресторану, можна зекономити кошти та влаштувати невеличке свято вдома. Печінка теріякі – це м’яка, соковита страва, яка вирізняється незвичайним смаком. Завершує цей чудовий витвір японської кухні гарнір із рису та солодкого перцю. Чудовий варіант вечері для справжніх гурманів.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка яловича
450 г.
Борошно 7 1кг
70 г.
Соус соєвий Chong 1л
80 мл.
Вода негазована Аквуля 2л
80 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
25 г.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль морська Pripravka з часником та цибулею 200г
за смаком
Рис пропарений
450 г.
Етапи приготування
01
Нарізати печінку невеликими шматочками, обваляти в борошні. У великій мисці змішати соєвий соус, воду та цукор.
02
Дрібно порізати цибулю та обсмажити його на сковорідці. Туди ж додати печінку та, постійно помішуючи, обсмажити її до скоринки.
03
Перекласти печінку з цибулею на тарілку та накрити кришкою, щоб печінка залишалася гарячою.
04
В сковорідку залити заздалегідь підготовлений соус, довести до кипіння, після цього зменшити вогонь та варити ще близько 5 хвилин. Приправити перцем, часниковою сіллю, додати печінку з цибулею. Погріти кілька хвилин. Гарнірувати рисом, прикрасити шматочками солодкого перцю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів