Курка з підливою по-китайськи
Китайці називають цю страву «курка з дивним смаком». Нам-то, звичайно, вся китайська їжа здається трохи дивною, але якщо вже самі жителі Піднебесної її так прозвали, то не викликає сумнівів – курочка справді особлива. Не лякайтеся, просто всі інгредієнти підібрані таким чином, що ця страва має пекучий, гострий, солодкий і пряний смак одночасно. Уявляєте? Навряд чи Ви коли-небудь пробували подібну страву і навіть більше – навряд чи колись думали таке приготувати. Підлива по-китайськи здивує багатою палітрою смакових ноток, а тому здатна підкорити серце навіть найвибагливішого гурмана. Їжа, звичайно, не на кожен день, але, у всякому разі, спробувати, думаємо, буде дуже цікаво.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Піца Курка-ананас
1 шт.
Соус соєвий Chong 1л
4 ст.л.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
1 ст.л.
Цибуля
5 г
Олія Triuga Herbal Аюрведична чамелі і корінь імбиру 100мл
5 г
Перець Novus червоний гострий мелений 20г
2 г
Олія кунжутна Auchan 240мл
3 мл
Спеція Перець чорний мелений
2 г
Спеція Перець духмяний мелений
2 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
10 г
Етапи приготування
01
Добре промийте курку і покладіть в каструлю з киплячою водою, варіть на сильному вогні 30 хвилин.
02
Після цього курку вийміть, остудіть, наріжте на шматки і викладіть на тарілку.
03
Лук і корінь імбиру дуже дрібно покришіть.
04
З'єднайте цибулю, імбир, соєвий соус, оцет, червоний, чорний і запашний перець, кунжутне масло і цукор, добре перемішайте. Дайте отриманій підливі трохи настоятися і облийте нею курку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів