
Каламарата
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Базилік у горщику
за смаком
Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг
400 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Петрушка 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
50 мл.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Помідори черрі Укрполе мариновані 540мл
400 г.
Часник
3 зубчика
Етапи приготування
01
Помідори порізати на четвертинки.
02
Цибулю і часник почистити, і обсмажити в невеликій кількості олії, на слабкому вогні хвилин 5-10.
03
До цибулі і часнику додати помідори і протушкувати протягом 5 хвилин.
04
Додати кальмари і трохи білого вина. Посолити, поперчити за смаком. Тушкувати хвилин 15, не закриваючи кришкою сковороду.
05
Додати зелень і тушкувати ще хвилин 5 поки соус не загусне. Подавати страву гарячою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів