Каламарата - Image

Каламарата

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Продукти для рецепту

Базилік у горщику
87.40 - 124.00

Базилік у горщику

Інгредієнти

Базилік у горщику

за смаком

Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг

400 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

20 мл.

Петрушка 70г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л

50 мл.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

1 шт.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Помідори черрі Укрполе мариновані 540мл

400 г.

Часник

3 зубчика

Етапи приготування

01

Помідори порізати на четвертинки.

02

Цибулю і часник почистити, і обсмажити в невеликій кількості олії, на слабкому вогні хвилин 5-10.

03

До цибулі і часнику додати помідори і протушкувати протягом 5 хвилин.

04

Додати кальмари і трохи білого вина. Посолити, поперчити за смаком. Тушкувати хвилин 15, не закриваючи кришкою сковороду.

05

Додати зелень і тушкувати ще хвилин 5 поки соус не загусне. Подавати страву гарячою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв