Жюльєн з куркою, грибами і сметаною - Image

Жюльєн з куркою, грибами і сметаною

Кількість порцій: 2Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Пропонуємо вам сьогодні трохи урізноманітнити салат "Жюльєн" і додати в нього курку. Сьогодні ви зможете насолодитися приголомшливим смаком салату "Жульєн", якщо приготуєте його, звичайно. А приготувати даний салат ми вам настійно радимо і рекомендуємо. Салат порадує вас відмінним смаком. Салат стає більш ситним при додаванні в нього курки, але в той же час він не дуже жирний. Приготування цієї чудової страви не відніме багато ваших сил, енергії і часу. Жульєн з грибами і куркою однаково хороший, як на святковому столі, так і в якості ситної вечері для всієї родини. Ваша родина буде уплітати цей смачний салат за обидві щоки і з величезним задоволенням буде вимагати наступної порції.

Продукти для рецепту

Філе куряче
204.90 - 293.00

Філе куряче

за 1 кг

Інгредієнти

Філе куряче

250 г

Гриби Гливи

300 г

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

80 г

Сир твердий Грана Падано 32%

200 г

Сметана ХМЗ 20%

300 г

Борошно пшеничне вищий гатунок

30 г

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Масло вершкове домашнє

25 г

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

50 мл

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

100 мл

Етапи приготування

01

Куряче філе відварити в 500 мл води до готовності. Дістати з бульйону і охолодити. Гриби помити і нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Курку нарізати кубиками або скибочками.

02

Гриби і цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору. Потім туди додати нарізану курку. Додати сіль і перець і ще трохи обсмажити.

03

Сир натерти на дрібній тертці. Розтопити вершкове масло на сковороді, додати борошно. Обсмажити трохи і додати молоко. Додати сметану, сіль, перець і довести до кипіння. У закипілий соус додати тертий сир.

04

Духовку розігріти до 180 градусів. Суміш з м'яса, цибулі і грибів розкласти у формочки, залити соусом і поставити в духовку. Випікати жюльен близько 30 хвилин. Подавати гарячим прямо у формочках, прикрасивши зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв