
Італійський салат із макаронами
Італійський салат з макаронами (точніше, з пастою) - оригінальний варіант приготування страви з макаронними виробами. Готуючи цей салат, ми слідуємо загальним принципам (традиціям) італійської кулінарії - готувати з усього, що залишається в холодильнику. Це цілком раціональний, вигідний і економний підхід до використання залишків продуктів. Салат з пастою гарний і тим, що його можна приготувати швидко. Макарони для салату повинні бути приготовані з пшениці твердих сортів, на упаковці шукайте слова «група А, вищий сорт» і виключайте довгі вироби. Італійський салат з макаронами - це незвичайне блюдо, яке підкорить не тільки своєю оригінальністю, але смаком і ароматом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макарони Pantanella Filini 500г
250 г.
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
250 г.
Горіх м'ясний Український МК копчено-варений вищий сорт
250 г.
Перець червоний
1 шт.
Перець зелений
1 шт.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
250 г.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
250 г.
Петрушка 70г
за смаком
Йогурт Фанні 2,2% 750г
250 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
100 г.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Зварити макарони і добре промити холодною водою. Покласти в салатницю.
02
Додати кукурудзу, горох, порізані кубиками перці, сир, шинку, дрібно нарізану зелень.
03
Посолити і поперчити за смаком. Заправити майонезом і йогуртом.
04
Охолодити в холодильнику і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів