Гуляш по-італійськи - Image

Гуляш по-італійськи

Кількість порцій: 4Час приготування: 3 год 20 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Гуляш - це м'ясо тушковане шматочками. М'ясо краще взяти молоде, м'якоть лопатки або задньої частини. Кращий гуляш готується з ниркової частини туші. Навіть якщо попалося не саме вдале м'ясо, воно вийде за цим рецептом дуже смачним. Для гарніру підійдуть макарони, рис або картопляне пюре. Гуляш по-італійськи рекомендується подавати з полентою (кукурудзяною кашею). Ця страва володіє незвичайним смаком. Подавати гуляш тільки гарячим, ні в якому разі не розігрівати. Прянощі та приправи додадуть гуляшу особливий смаковий букет.

Продукти для рецепту

Яловичина піджарка
279.90 - 329.90

Яловичина піджарка

за 1 кг

Інгредієнти

Яловичина піджарка

800 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

300 г.

Паприка різана червона

1 ч. л.

Спеція Кумін мелений

0,5 ч. л.

Лист лавровий

2 шт.

Скатертина Прованс Лимони 120х136см

1 шт.

Часник

2 шт.

Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л

200 г.

Масло вершкове домашнє

40 г.

Оцет столовий Руна 9% 0,75л

1 ст. л.

Сіль Єгипет

1 ч. л.

Бульйон Auchan м'ясний 60г

200 мл.

Етапи приготування

01

Нарізати м'ясо кубиками. Подрібнити цибулю. Викласти в розігріту каструлю з олією цибулю, обсмажити до м'якості цибулі, додати оцет, він повинен випаруватися. Після чого додати спеції.

02

У каструлю до цибулі додати м'ясо, нарізані помідори, подрібнений часник, лавровий лист, цедру і сіль. Ретельно перемішати.

03

Додати в каструлю бульйон, довести до кипіння, зменшити вогонь, закрити кришкою зверху і готувати 3 години. При цьому періодично додавати бульйон і помішувати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

4

40 хв

Гуляш по-італійськи – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua