Домлома - Image

Домлома

Кількість порцій: 8Час приготування: 2 год 10 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Домлома - страва азіатської кухні, яка має дуже багато варіантів приготування. Запропонований рецепт - один із варіантів. У цьому рецепті пропонується приготувати домлому в казані. Страви в казані рідко пригоряють, готуються рівномірніше і швидше і виходять смачніше, ніж в простій каструлі. Домлома - багатокомпонентна, самостійна страва, яка не потребує гарніру. Склад овочевих інгредієнтів можна змінювати за Вашим бажанням. Головне дотримуватися правила: в нижній частині казана поміщати ті овочі, які готуються довше, а капусту завжди викладати верхнім шаром.

Продукти для рецепту

Яловичина піджарка
279.90 - 329.90

Яловичина піджарка

за 1 кг

Інгредієнти

Яловичина піджарка

800 г.

Морква

1 шт.

Перець Болгарський

1 шт.

Помідори рожеві фасовка

300 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

200 г.

Картопля фасована

500 г.

Капуста білокачанна

400 г.

Кабачок

1 шт.

Лист лавровий

2 шт.

Часник

4 зубчика

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Коріандр Еко мелений 20г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л

150 мл.

Бульйон курячий Food Studio 500мл

500 мл.

Етапи приготування

01

Обсмажити в казані на соняшниковій олії нарізану середніми шматочками яловичину. Посолити, приправити меленим перцем, коріандром, додати половину дрібно порізаного часнику.

02

Овочі до м'яса додавати шарами. Спочатку додати очищену, нарізану великими шматочками картоплю і очищений, наструганий картоплечисткою імбир. Посолити, приправити перцем і коріандром, додати часник, що залишився.

03

Шарами укласти в казан порізану кружальцями моркву і кабачок часточками. Посолити за смаком.

04

Додати нарізані кільцями болгарський перець і цибулю. Посолити, приправити перцем і коріандром. Зверху покласти нарізані кружками помідори і крупно нарізану капусту. Посолити за смаком.

05

Налити курячий бульйон. Закрити щільно кришкою. Довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму і готувати 1,5 години. За 10 хвилин до готовності додати лавровий лист.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Смажені пельмені по-узбецьки

Смажені пельмені по-узбецьки

4

40 хв