
Дикий рис у кокосовому соусі
Дикий рис - неймовірно корисний продукт для людського організму, і саме тому він стає все популярнішим. Його люблять не тільки кулінари, але і дієтологи. У дикого рису вишуканий, трохи солодкуватий смак і неповторний аромат із вираженою горіховою ноткою. З ним можна приготувати велику кількість смачних страв. Дикий рис у кокосовому соусі - одна з них: легка, ароматна, корисна вегетаріанська страва. Її особливість - у вдалому поєднанні дикого рису, імбиру і кокосового молока. В результаті приготування у Вас вийде соковитий і вишуканий гарнір.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис Pere Дикий та пропарений суміш 800г
1 ст.
Лайм
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Молоко кокосове Metro Chef 1л
400 мл.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Сіль морська Kamis в млинку 90г
за смаком
Етапи приготування
01
Рис промити в холодній воді, всипати в киплячу воду в співвідношенні 1 ст. рису до 2-2,5 ст. води. Варити протягом 40 хвилин на маленькому вогні.
02
Імбир очистити, помідори нарізати. У чаші блендера змішати імбир, помідори, сік лайма і кокосове молоко. Подрібнити.
03
Відварений рис викласти на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії. У сковороду влити кокосовий соус, посолити за смаком, готувати на маленькому вогні протягом 10-15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів