
Тушковані курячі серця зі спагеті
Любителям субпродуктів запропонований рецепт італійської кухні припаде до душі. Завдяки своїй доступності і корисним властивостям курячі серця – вельми популярний продукт. Ароматний томатний соус з пряними травами підкреслює делікатний смак сердечок, роблячи їх м'якими, соковитими і апетитними. Очистити серця можна як до варіння, так і після. У другому випадку легше буде зняти плівку, а сам бульйон буде більш наваристий. Шкірку з помідорів знімаємо, попередньо обшпаривши їх крутим окропом. Видаляємо насіння. Якщо томатний соус виходить дуже рідким, зніміть кришку, щоб рідина випарилася, або додайте трохи борошна. У підсолену воду додайте ложку рослинної олії і Ваші спагеті не злипнуться.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Серце куряче Українське Курча заморожене 0,7кг
1 кг.
Помідори рожеві фасовка
1 шт.
Часник
6 зубчиків
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Шампунь твердий Cosmia Bio з екстрактами лаванди та імбиру 85г
1 ст. л.
Макарони Чумак Спагеті 400г
400 г.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
100 г.
Петрушка 70г
1 пучок
Коріандр Еко мелений 20г
за смаком
Паприка різана червона
за смаком
Лист лавровий
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Перець червоний Мрія мелений 20г
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Курячі серця поставити варити на середній вогонь. Коли вода закипить, зменшити вогонь і дати прокипіти хвилин 10.
02
Акуратно зняти з помідора шкірку і натерти його на тертці або подрібнити блендером.
03
Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати.
04
Часник теж очистити і натерти на дрібній тертці.
05
Серця дістати з бульйону (бульйон не виливати), очистити і обрізати зайве. Потім розрізати серця навпіл.
06
На сковороді розігріти рослинну олію. Далі трохи обсмажити часник і зняти його.
07
Потім обсмажити на сковороді серця, помішуючи. Через хвилину-дві додати цибулю і продовжувати смажити. Потім додати вершкове масло.
08
Закрити кришкою і смажити до тих пір, поки цибуля не стане прозорою.
09
Після чого додати на сковороду перемелений помідор і склянку бульйону.
10
Також додати тертий імбир і всі спеції. Посолити за смаком, добре перемішати, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 25-30 хвилин.
11
Зварити спагеті в підсоленій воді як зазначено на упаковці. Потім викинути їх на друшляк.
12
Пармезан натерти на крупній тертці. Петрушку дрібно нарізати.
13
Подавати, виклавши спагеті на тарілку, зверху - соус з курячими серцями. Все присипати пармезаном і петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів