
Суп із тушкованого м'яса
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
100 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
20 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
15 г.
Капуста квашена
200 г.
Бульйон м'ясний Велика ложка 10г
400 г.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
15 г.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Крохмаль картопляний Dr. Oetker 75г
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати невеликими шматочками, заправити сіллю і перцем, обваляти шматочки в крохмалі, обсмажити в олії на сковороді.
02
Приготоване м'ясо викласти в каструлю, всипати квашену капусту, додати цукор, оцет, всі інгредієнти перемішати. Поставити каструлю на вогонь, тушкувати 1 годину.
03
Вилити бульйон в каструлю, довести до кипіння.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів