
Паста-салат із тунцем
Незважаючи на велику кількість складних вуглеводів і відносно високу калорійність, близько 300 ккал в порції, паста повільно засвоюється в шлунково-кишковому тракті. А її властивість створювати відчуття ситості не дозволяє переїдати, а отже не дозволяє гладшати. У пасті присутні рослинні білки з амінокислотним складом, вітамін Е, що уповільнює старіння організму, вітаміни групи В, необхідні для роботи центральної нервової системи, і такі мінеральні речовини, як калій, магній, залізо, кальцій, фосфор і марганець. Тому приготуйте пасту-салат з тунцем. Вона стане для вашої родини збалансованим і корисним повноцінним обідом або вечерею.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макаронні вироби La Pasta Гнізда 400г
450 г.
Салат Calvo з тунця 150г
200 г.
Помідори черрі Polan мариновані 660г
500 г.
Маслини Oscar без кісточки 300г
100 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 мл.
Цедра лимона Auchan в баночці 45г
0,5 ч. л
Цибуля червона
1 шт.
Петрушка 70г
1 пучок
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Відварити пасту в підсоленій воді 10 хвилин.
02
Збити оливкову олію з тертою цедрою лимона і сіллю. Пасту перемішати з соусом.
03
У пасту додати нарізані черрі, маслини без кісточок, шматочки консервованого тунця, нарізану півкільцями цибулину і подрібнену петрушку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів