Пана-кота з горгонзолою - Image

Пана-кота з горгонзолою

1

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Пана-кота дивиться на вас, ви — на неї. Іскра, буря, бажання спробувати італійський десерт якнайшвидше. Знайомо? Купуйте необхідні інгредієнти та зберігайте рецепт

Продукти для рецепту

Вершки Mlekovita ультрапастеризовані 30% 1000мл
343.10

Вершки Mlekovita ультрапастеризовані 30% 1000мл

1 л

Інгредієнти

Вершки Mlekovita ультрапастеризовані 30% 1000мл

200мл

Желатин Добрик 15г

Мед Бартнік різнотрав'я з молочком матковим 250г

1ст.л.

Сир горгонзола солодка Igor Blu 48%

70г

Мигдаль Metro Chef нарізаний бланшований 500г

за смаком

М’ята Еко 6г

за смаком

Етапи приготування

01

Замочуємо желатин у воді.

02

У каструлі змішуємо молоко, вершки та мед. Доводимо до кипіння та варимо на повільному вогні 2-3 хвилини. Знімаємо з вогню та даємо трішки охолонути.

03

Сир нарізаємо дрібними шматочками та розтоплюємо в вершково-молочній суміші. Додаємо желатин. Перемішуємо до однорідної маси.

04

Заливаємо в керамічні формочки або склянки та залишаємо в холодильнику на ніч. Перед подачею прикрашаємо м’ятою та горіхами. Смачного!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв