
М'ясо по-італійськи в томатному соусі
М'ясо по-італійськи в томатному соусі виходить дуже ніжним, соковитим, духмяним. Розмарин, базилік і чебрець надають страві особливий, неповторний аромат. Як відомо, італійці майстерно готують різні соуси до своїх традиційних страв. Успіх запропонованого блюда значною мірою залежить від томатного соусу, в якому тушкуються шматочки яловичої грудинки. Кілька порад з приготування страви: м'ясо вибирайте не заморожене, а свіже, помідори повинні бути стиглими і соковитими, базилік бажано використовувати свіжий, а не сушений. Блюдо подавати в гарячому вигляді, воно поєднується з будь-якими гарнірами, наприклад, з рисом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Грудинка яловича
1,5 кг.
Вино L`Odalet Chardonnay біле сухе 0,75л
200 г.
Розмарин 50г
3 гілки
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
40 мл.
Помідори рожеві фасовка
800 г.
Часник
3 зубчика
Маслини Oscar без кісточки 300г
60 г.
Базилік у горщику
10 г.
Чебрець (тим'ян), шт
3 г.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати великими шматочками розміром приблизно 3х4 см.
02
Замочити м'ясо в білому вині і розмарині на годину.
03
Маринад злити, розмарин залишити в м'ясі. На сильному вогні в глибокій сковороді обсмажити м'ясо з усіх боків на оливковій олії.
04
Воду закип'ятити, опустити туди на 2-3 хвилини помідори, перекласти в холодну воду і далі почистити їх від шкірки. Подрібнити томати в блендері.
05
У помідори додати пропущені через прес часник, дрібно нарізаний базилік, розрізані навпіл маслини і чебрець.
06
Додати соус до м'яса, посолити за смаком і тушкувати до готовності приблизно 30-40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів