
Міні лазанья
Всім відома класична італійська лазанья - страва із шарів начинки між двох листів тіста. Запропонована лазанья - міні, тобто порційна лазанья, але така ж ситна і смачна, як і класична. Ця страва ідеально підійде в якості закуски на святковий стіл. Приготувавши міні лазанью, ви отримаєте порційне частування для своїх гостей. Ковбасу можна використовувати будь-яку, але копчена ковбаса надасть лазаньї незабутній аромат. Для міні лазаньї знадобляться маленькі формочки, можна використовувати форми для кексів.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш з яловичини та свинини ЦеМ'ясо Особливий охолоджений 400г
500 г.
Ковбаса Savin Produkt Коппа сирокопчена вищого гатунку
500 г.
Макаронні вироби Barilla лазанья 500г
1 упаковка
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сир Mlekpol Моцарелла тертий 150г
300 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Масло вершкове домашнє
за смаком
Етапи приготування
01
Ковбасу дрібно нарізати, обсмажити її з фаршем у великій сковороді на середньому вогні на оливковій олії. Коли фарш добре зарум'яниться, прибрати сковороду з вогню.
02
Змішати сир з сіллю і перцем, скачати невеликі сирні кульки.
03
У формочки, змащені вершковим маслом, викласти по 1 квадратику тiста для лазаньї.
04
У кожен квадратик помістити сирну кульку, зверху викласти фарш з ковбасою і посипати натертим сиром.
05
Накрити зверху шматочком тіста для лазаньї.
06
Повторити шари: сир, фарш, тертий сир.
07
Помістити формочки в попередньо розігріту духовку і випікати до готовності 10-15 хвилин при температурі 100°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів