Медова гірчиця - Image

Медова гірчиця

Кількість порцій: 12Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування медової гірчиці. Медова гірчиця має ніжний, трохи солодкуватий смак і чимось нагадує вишуканий соус. Вона дуже сподобається тим, хто не любить ядрений смак чистої гірчиці. Медову гірчицю дуже легко зробити в домашніх умовах. Таку гірчицю застосовують не тільки в якості приправи, але і як додатковий інгредієнт при смаженні ковбас, шинки, бекону. Такий соус підвищує апетит, посилює виділення шлункового соку, що призводить до покращення травлення. Медову гірчицю варто вживати в їжу під час епідемій грипу. Також вона принесе користь для тих, хто хоче схуднути, адже в ній містяться речовини, що розщеплюють жири. Тому приготуйте її у себе вдома.

Інгредієнти

Зерна гірчиці

150 г.

Сіль

2 ч. л.

Білий винний оцет

4 ст. л.

Мед

200 г.

Вода

150 мл.

Куркума

на кінчику ножа

Білий перець

за смаком

Етапи приготування

01

Зерна гірчиці перемолоти.

02

Воду, сіль і оцет перемішати, дати закипіти і обережно, поступово всипати мелені зерна, безупинно помішуючи.

03

Поварити декілька хвилин, поки маса не набуде гладеньку консистенцію.

04

Додати сіль, перець. Зняти з вогню.

05

У гарячу масу влити мед, ретельно перемішати.

06

Далі гарячу гірчицю розлити в банки і дати охолонути.

07

Можна їсти через тиждень.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв

Медова гірчиця – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua