
Креветки в томатному соусі
Спектр використання креветок широкий - це закуски і салати, супи, пироги, основні страви. Креветки люблять багато. Вони неймовірно смачні. Відносно користі креветки цінні перш за все своїм білком, на який не впливають заморозка або теплова обробка, а також йодом, що входить до їх складу, вони сприяють зміцненню імунної системи організму людини. Найчастіше їх просто відварюють і їдять вприкуску з пивом. Креветки в томатному соусі - страва, яку подають з гарніром. На гарнір до такої страви найкраще підійде рис. На стіл це блюдо потрібно подавати в гарячому вигляді. Креветки в томатному соусі - це одне з найпопулярніших середземноморських страв.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Креветки очищені варено-морожені 31/50
450 г.
Бекон охолоджений
100 г.
Паприка різана червона
1 ст. л.
Орегано Auchan 20г
1 ст. л.
Чебрець Metro Chef подрібнений 60г
1 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Часник
3 зубчики
Томатна паста Marinado 25% 460мл
2 ст. л.
Крупа кукурудзяна
150 г.
Сіль Єгипет
1 щіпка
Спеція Перець чорний мелений
1 щіпка
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Викласти бекон, нарізаний невеликими шматочками на сковороду і смажити на середньому вогні до хрусткої скоринки. Відокремити сало.
02
Перемішати креветки з паприкою і сушеними травами, обсмажити з салом 2 хвилини.
03
Для соусу цибулю дрібно порізати, смажити 4 хвилини. Додати часник, смажити 30 секунд. Додати томатну пасту, нарізані помідори, тушкувати 1 хвилину, перемішати. Приправити сіллю і перцем, тушкувати пару хвилин.
04
Довести 3 склянки води до кипіння, додати крупу, зменшити вогонь. Коли суміш в каструльці стане кремовою, додати вершкове масло.
05
Викласти крупу, зверху креветки, залити соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів