
Кальцоне з фаршем і грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
120 г.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
6 ст. л.
Яйця курячі Eurogroup 10шт
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
100 мл.
Сіль Єгипет
6 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
430 г.
Фарш свинячий охолоджений
250 г.
Печериці кремові 400г
100 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Сир твердий Грана Падано 32%
100 г.
Часник
3 зубчики
Соус томатний Barilla Arrabiata 400г
2 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Дріжджі розтерти з цукром і залишити на 3-4 хвилини в теплому місці.
02
Гарбуз почистити і відварити у воді до готовності.
03
У дріжджі з цукром додати гарбузове пюре з водою і 2 столових ложки борошна. Розмішати.
04
Поставити в тепле місце на 20 хвилин. Опара підросте.
05
В опару додати яйце, сіль (3 г.), решту борошна. Борошно краще додавати не все відразу, а частинами, регулюючи кількість за необхідності. Замісити м'яке тісто.
06
Поставити в тепле місце на 1 годину, обминаючи тісто за цей час 2 рази.
07
Поки настоюється тісто приготувати начинку. Цибулю порізати кубиками, часник - пластинками. Підсмажити цибулю і часник до напівготовності.
08
Додати порізані пластинками печериці, просмажити 1 хвилину.
09
Додати фарш. Потомити під кришкою 7-8 хвилин.
10
Додати томатний соус, сіль, перець. Перемішати.
11
Тісто розділити на 2 частини. Розкачати кожну в коло товщиною 0,7 см. З одного боку викласти начинку.
12
На начинку викласти натертий сир.
13
Загорнути вільний кінець тіста на начинку. Сформувати піцу у вигляді півмісяця.
14
Змастити зверху соняшниковою олією. За бажанням посипати кунжутом і пряними травами. Зробити 3 поздовжніх розрізи зверху. Випікати кальцоне 20 хвилин при 180°С. Приємного апетиту!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів