
Каламарата
Інгредієнти
Базилік
за смаком
Кальмари
400 г.
Оливкова олія
20 мл.
Петрушка
за смаком
Сіль
за смаком
Вино біле сухе
50 мл.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Перець чорний мелений
за смаком
Помідори черрі
400 г.
Часник
3 зубчика
Етапи приготування
01
Помідори порізати на четвертинки.
02
Цибулю і часник почистити, і обсмажити в невеликій кількості олії, на слабкому вогні хвилин 5-10.
03
До цибулі і часнику додати помідори і протушкувати протягом 5 хвилин.
04
Додати кальмари і трохи білого вина. Посолити, поперчити за смаком. Тушкувати хвилин 15, не закриваючи кришкою сковороду.
05
Додати зелень і тушкувати ще хвилин 5 поки соус не загусне. Подавати страву гарячою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів