Домашнє морозиво - Image

Домашнє морозиво

Кількість порцій: 10Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Морозиво - одне із найулюбленіших ласощів, як дорослих, так і дітей. А домашнє морозиво, безперечно, стане вашим хітом. Будьте готові: приготувавши морозиво в домашніх умовах раз, ви вже не зможете відкрутитися від дитячих прохань. Хоч вам і доведеться витратити трохи зусиль на його приготування, проте гра коштує свічок. Таку смакоту ви не знайдете ні в одному магазині. Адже всі інгредієнти в домашньому морозиві натуральні, і в ласощів не буде всіх тих добавок, що є у фабричному. Ми радимо вам готувати рівно стільки, скільки з'їсте, тому що в ласощах немає фабричних консервантів, і морозиво швидко тане. Також будьте впевнені у свіжості яєць, адже для морозива потрібні сирі жовтки. Зробіть літо у вашому будинку цілий рік! Поївши такі солодощі, ви скажете: життя вдалося!

Інгредієнти

Молоко

1 ст.

Цукор

400 г.

Шоколад

100 г.

Жовтки

6 шт.

Вершки

3 ст.

Етапи приготування

01

Молоко, цукор і жовтки поставити на водяну баню.

02

Туди ж поламати шоколад.

03

Томити цю суміш і помішувати, поки вона не загусне. Дайти їй охолонути і ввести туди збиті в міцну піну вершки, гарненько розмішати, розкласти по формах або в одну форму і поставити в холодильник.

04

Прикрасити таке морозиво можна свіжими ягодами, шматочками фруктів, цукатами, цукерками та ін, на ваш розсуд.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Домашнє морозиво – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua