
Хлібний суп з яблуками
Незвичний варіант супчику. Легка, пюреподібна консистенція цього хлібного супу припаде до душі навіть самим маленьким поціновувачам смаку. Замочені у воді сухарі і шматочки яблук необхідно розварити, тобто варити до повного розварювання та отримання студнеобразної маси. Перетираючи суміш через сито або друшляк, приберіть нерозчинні шматочки. Після того, як повернете перетерту масу назад в каструлю вже з цукром і прянощами, розведіть суп кип'яченою водою до бажаної консистенції. При подачі на стіл можна заправити густою сметаною. Суп прекрасний і в охолодженому вигляді. Для літа ця страва справжня знахідка.
Інгредієнти
Сухарі житні
150 г.
Вода
700 мл.
Цукор
4,5 ст. л.
Яблука
2,5 шт.
Цедра лимонна
за смаком
Гвоздика
1,5 шт.
Вершки
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Налити 1 л. води в каструлю, додати в неї сухарі, замочити на деякий час, після додати до хлібної маси дрібно нарізані яблука, поставити каструлю на вогонь, розварити.
02
Перекласти хлібно-яблучну суміш у друшляк. Перетерти.
03
Додати до суміші цукор, прянощі, покласти в каструлю, поставити на вогонь, проварити, при цьому до кипіння не доводити. При подачі додати вершки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів