Млинці Гунделя - Image

Млинці Гунделя

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 10 хвСкладність: ВажкийПрийом їжі: Cніданок

Знамениті на весь світ млинці Гунделя, їх ми з вами сьогодні навчимося готувати. Вони стали шедевром угорської кухні і розповсюдили її популярність на весь світ. Готові млинці стануть справжнім доказом вашого кухарської майстерності. Адже їх приготування вимагає деякої вправності. Але це не означає, що ви не зможете їх приготувати. Вся справа в тому, що млинці Гунделя потрібно готувати частіше, щоб відпрацювати технологію. Ваші смакові рецептори отримають масу задоволення від вживання млинчиків. З'ївши такі млинчики на сніданок ви отримаєте мегазаряд енергії. Адже такий шедевр кулінарії не залишить байдужим нікого. Ось вже більше сотні років він радує людей своїм смаком.

Продукти для рецепту

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
69.30 - 84.99

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

Інгредієнти

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

4 шт.

Цукор Ваш Цукор 10кг

1 склянка

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

2 склянки

Борошно 7 1кг

2,5 склянки

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

12 ст.л.

Сіль Єгипет

дрібка

Ром Pott 54% 0,7л

150 мл

Родзинки

40 г

Апельсин

1 шт.

Волоський горіх

200 г

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 10% 125г

250 мл

Цукерки Merci чорний шоколад 250г

100 г

Етапи приготування

01

Натріть шкірку цілого апельсина на дрібній терці, щоб отримати цедру. З'єднайте цедру і родзинки, залийте ромом і дайте настоятись.

02

Відділіть жовтки від білків. Білки заберіть до холодильника для охолодження. Жовтки розітріть з 0,5 склянки цукру добіла, влийте молоко і мінеральну воду, поступово всипте просіяне борошно і ретельно перемішайте, щоб не було грудочок.

03

Білки з дрібкою солі збийте в круту піну, з'єднайте з рештою тіста, обережно піднімаючи білки ложкою знизу догори, щоб тісто вийшло пухким. Влийте 2 ст.л. рослинної олії і ще раз обережно перемішайте тісто знизу догори. Дайте йому трохи постояти і на рослинній олії на добре розігрітій сковороді посмажте тоненькі млинці.

04

Волоські горіхи порубіть ножем. Закип'ятіть вершки (можна взяти і густіші вершки 20-33%), всипте до них 0,5 склянки цукру, подрібнені волоські горіхі, вимочені в ромі родзинки і цедру (ром збережіть) проваріть все до загустіння. Потім влийте половину рому і остудіть начинку.

05

Млинці наповніть отриманою начинкою, зверніть у трубочки. Безпосоредньо перед подачею розтопіть на водяні бані шоколад і полийте ним млинці.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

4

40 хв