
Смажена локшина з куркою
Рецепт смаженої локшини з куркою прийдеться до смаку любителям густої і калорійної їжі. Адже, подивившись на список інгредієнтів, які необхідні для приготування цієї страви, то в ньому можна знайти досить енергетичні продукти такі, як сало, м'ясний бульйон, курка і локшина. Ці продукти у своєму поєднанні дають дуже високоенергетичний ефект. Тому більше наша страва, звичайно, підходить для обіду, ніж для вечері. Вона дуже поживна і зарядить вас енергією на весь день. Страва дуже ситна, але і разом з тим вона дуже корисна. Смажена локшина з куркою - це страва, яка містить всі необхідні білки і вуглеводи, яких потребує ваш організм щодня. Приємного апетиту!
Інгредієнти
Яєчна локшина
500 г
Куряче філе
300 г
Яйця
1 шт.
Крохмаль
1 ст.л.
Корінь імбиру
10 г
Цибуля-порей
200 г
Свиняче сало
200 г
Сіль
за смаком
М'ясний бульйон
1 склянка
Етапи приготування
01
Куряче філе промийте і наріжте тонкою соломкою.
02
Крохмаль розчиніть у невеликій кількості води (суміш повинна вийти густою).
03
Білок відокремте від жовтка (жовток нам не знадобиться). Білок з'єднайте з крохмалем, перемішайте до отримання кашоподібної маси. У цій масі обваляйте шматочки курячого м'яса.
04
Сало наріжте на шматочки. Покладіть його в сковороду і розтопіть, шкварки видаліть. Злийте сало в окрему ємність.
05
Цибулю-порей наріжте невеликими шматочками.
06
У сковороду влийте половину сала, розігрійте на сильному вогні і, як тільки воно майже дійде до кипіння, покладіть в нього куряче м'ясо і обсмажте, помішуючи, до побіління.
07
Після цього злийте жир, додайте цибулю-порей, посоліть, влийте бульйон, доведіть його до кипіння, потім зніміть сковороду з вогню, м'ясо викладіть, а рідину злийте в окрему ємність і відставте.
08
Локшину обдайте окропом, щоб вона злегка розм'якшилася, і відразу ж злийте воду.
09
На сильному вогні у великій сковороді розігрійте решту сала. Коли воно майже дійде до кипіння, опустіть в нього локшину і підсмажте її, періодично струшуючи сковороду.
10
Як тільки локшина підсмажиться до золотистого кольору з одного боку, переверніть і підсмажте з іншого.
11
Після того, як локшина підсмажиться з двох сторін, рівномірно полийте її соусом, що залишився після смаження курячого м'яса, накрийте кришкою, зменшіть вогонь і трохи протушкуйте.
12
Коли вона просочиться соусом, покладіть в неї куряче м'ясо і обережно перемішайте. Локшина готова!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів