Паве - Image

Паве

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Вечеря

Паве - це десертне блюдо бразильської кухні, цілком доступне за складом і не складне в приготуванні. Головна умова - дуже свіжі яйця, так як в процесі приготування вони не проходять термообробку. Вершки беруться жирні і густі. Шоколад бажано використовувати чорний. Яєчні білки необхідно збивати в тугу піну. Десерт Паве подають охолодженим, можна окремо на маленьких тарілочках або на великому блюді нарізаним порційними шматками. Прикрашають тертим шоколадом. Паве – це дуже смачний десерт для дітей і дорослих, на свято і на кожен день.

Продукти для рецепту

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
60.80 - 79.00

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

950 г

Інгредієнти

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

250 мл.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

200 мл.

Молоко згущене варене

1 банка

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

4 шт.

Печиво Деліція Маргаритка молочна глазур

250 г.

Цукерки Merci чорний шоколад 250г

100 г.

Вода негазована Аквуля 2л

150 мл.

Етапи приготування

01

Жовтки відокремити від білків. Жовтки злегка розтерти. До жовтків додати згущене молоко і молоко, перемішати, поставити на вогонь і варити до загустіння. Готовий крем охолодити.

02

Влити 150 мл. води в невелику каструлю, додати шоколад і прогріти 5 хвилин до повного розчинення шоколаду.

03

Печиво вмочити в шоколад. Викласти шар печива в форму, зверху половину крему. Шари повторити.

04

Охолоджені білки збити міксером в густу піну. Збити вершки. Потім з'єднати вершки з білками і акуратно перемішати.

05

Вершки і білки викласти у форму і розрівняти, поставити в холодильник для охолодження.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Севіче з сібаса

Севіче з сібаса

2

25 хв