Біфштекс в кунжутних зернах - Image

Біфштекс в кунжутних зернах

Кількість порцій: 2Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Цей вишуканий рецепт приготування біфштекса в кунжутних зернах пропонуємо ми на сторінках нашого сайту. Він відмінно підійде для вечері. Взагалі поєднання яловичини і кунжутних зерен дуже популярно нині. Не тільки, тому що це дуже модно чи так подають в ресторанах. Зовсім ні. Справа в тому, що в даному рецепті поєднання продуктів, саме яловичини і кунжутних зерен, є ключовим. Так як в кунжуті є деякі мікроелементи, що дозволяють білкам і залізу, котрі містяться в яловичині засвоюватися в організмі краще і швидше. А ще кунжутні зерна виконують роль оболонки. Таким чином, обвалявши шматки м'яса в кунжуті ви не даєте можливості соку яловичини витікати. І м'ясо виходить дуже соковите.

Інгредієнти

Яловичина (вирізка)

500 г

Яйця

2 шт.

Кунжут

0,5 склянки

Борошно

0,5 склянки

Рослинна олія

0,5 л

Сіль

за смаком

Червоний гострий перець

за смаком

Етапи приготування

01

Наріжте м'ясо скибочками завтовшки 0,5 см, посоліть, злегка поперчіть.

02

Яйця збийте.

03

Скибочки м'яса рівномірно обваляйте в борошні, потім умочіть у збиті яйця, після чого обваляйте в кунжуті.

04

У сковороді розігрійте олію до помірної температури і викладіть м'ясо. Просмажте скибочки 2 хвилини, після чого переверніть і смажте з іншого боку ще близько хвилини до утворення золотистої скоринки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв

Біфштекс в кунжутних зернах – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua