
Турнедос із індички
Інгредієнти
Грудинка індички
600 г.
Масло вершкове
80 г.
Помідори
4 шт.
Спаржа
500 г.
Шпинат
500 г.
Петрушка
за смаком
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Нарізати філе індички невеликими шматками і за допомогою нитки надати їм форму кульок.
02
Шпинат зварити і пропустити через сито.
03
Зварити спаржу. Нарізати помідори часточками, додати сіль і перець.
04
Підсмажити м'ясні кульки на вершковому маслі. Додати посічену петрушку, помідори, шпинат і спаржу. Перемішати, просмажити ще 3 хвилини.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів