Суп вермішелевий по-аргентинськи - Image

Суп вермішелевий по-аргентинськи

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Кухні різних країн світу пропонують національні рецепти різноманітних супів. Представлений рецепт - просте, дуже смачне і ситне блюдо латиноамериканської кухні. На перший погляд, його складові самі звичні: бульйон, вермішель і овочева заправка. Але головною особливістю процесу приготування є послідовність додавання всіх складових. У цьому рецепті не вермішель кладуть у готовий бульйон, а бульйон додають у вже приготовлену і заправлену овочами вермішель. До того ж відварну вермішель перед додаванням в бульйон прожарюють кілька хвилин на сковороді. Фінальною родзинкою є додавання тертого сиру в готовий суп.

Продукти для рецепту

Макаронні вироби Akura Вермішель із зелених бобів 150г
62.90 - 134.00

Макаронні вироби Akura Вермішель із зелених бобів 150г

150 г

Інгредієнти

Макаронні вироби Akura Вермішель із зелених бобів 150г

400 г.

Помідори рожеві фасовка

200 г.

Корінь петрушки

30 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

50 г.

Масло вершкове домашнє

60 г.

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

30 г.

Шафран Kotanyi натуральний 12г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Бульйон курячий Food Studio 500мл

300 мл.

Етапи приготування

01

Вермішель відварити в підсоленій воді. Потім викинути її на друшляк.

02

Помідори залити окропом, потім очистити їх від шкірки.

03

Цибулю, помідори і корінь петрушки нашаткувати. Далі спасерувати їх на вершковому маслі.

04

Після чого додати на сковороду настій шафрану і відварену вермішель. Перемішати і смажити 2-3 хвилини.

05

Потім влити бульйон і довести до кипіння. Заправити за смаком сіллю і чорним перцем.

06

Перед подачею посипати тертим сиром.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Севіче з сібаса

Севіче з сібаса

2

25 хв