
Суп із м'ясними ковбасками
Ви коли-небудь пробували суп з м'ясними ковбасками. Якщо ні, тоді пропонуємо приготувати цю популярну фірмову страву німецької кухні за нашим рецептом. Цей суп містить всі національні продукти Німеччини. Тут вам є і горох, і ковбаски, які так люблять німці. Такий суп недешево коштує в кращих ресторанах світу. Легкий, але дуже поживний, завдяки м'ясному бульйону, на якому він готується, суп має насичений смак. Такий супчик обов'язково припаде до смаку всім членам вашої родини. Незвичайного дивовижного горохового смаку і рум'яного золотистого кольору цій страві додає пасерована цибуля з ковбасками та морквою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Горох колотий
2 ст.
Цибуля
1 шт.
Морква
1 шт.
Сухарики Yaw! стікси Мисливські ковбаски 100г
5 - 6 шт.
Бульйон м'ясний Велика ложка 10г
2500 мл.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 - 3 ст. л.
Зелень мікс 100г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Лист лавровий
1 шт.
Етапи приготування
01
Горох замочити в гарячій воді на 1 годину. Воду злити, залити бульйоном, дати закипіти і варити на маленькому вогні 1,5 години.
02
Цибулю подрібнити, моркву натерти, ковбаски порізати скибочками. На розігрітій олії спасерувати цибулю з ковбасками, потім додати моркву і готувати до її м'якості.
03
Перекласти в каструлю з горохом, посолити і поперчити, додати лавровий листочок і варити ще хвилин 15. Потім залишити на 10 хвилин, не відкриваючи кришки. Перед подачею на стіл посипати січеною зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів