
Салат «Гранатовий браслет»
Гранатовий браслет - салат незвичайний за формою. До того ж ще він і красивого насиченого темно-червоного кольору. Та й на смак він не гірший. Зернятка гранату корисні і смачні, надають салату вишуканість і красу. Крім граната у страві зібралося ще багато корисних інгредієнтів. Буряк - у ньому багато вітаміну С, міді і фосфору. Морква ж - джерело каротину, що добре для зору. А куряче філе робить салат більш ситним, але не калорійним. У поєднанні з горіхами виходить незвичайний смак, який припаде до смаку всім вашим гостям.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля
3шт
Буряк
2шт
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2шт
Морква
2шт
Картопля фасована
4шт
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
200г
Куряче філе Алан варено-копчене
300г
Гранат еліт
1шт
Горіх волоський очищений
50г
Етапи приготування
01
Буряк, моркву, картоплю і яйця відварити до готовності. Варені овочі та яйця очистити і натерти на крупній тертці в окремі миски. Куряче філе вимити, залити гарячою водою, довести до кипіння і варити 25-30 хв., до м'якості.
02
Цибулю очистити, дрібно нарізати і обсмажити в розігрітій соняшниковій олії, 6-7 хв.
03
Куряче філе вийняти з бульйону. Дати трохи охолонути і нарізати маленькими шматочками. Посолити і поперчити. Горіхи нарізати ножем, змішати з буряком і трохи посолити.
04
У центр великої плоскої тарілки поставити склянку. Викласти навколо неї шар картоплі у вигляді кола. Змастити тонким шаром майонезу. Куряче філе змішати з обсмаженою цибулею, розкласти на картоплю і змастити майонезом.
05
Далі шар з моркви і заправки, за ним - шар з буряка з горіхами, покрити майонезом. Гранати очистити від шкірки і перегородок. Розібрати на зернятка. На буряки із заправкою густо нанести гранатові зернятка. Обережно прибрати склянку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів