Плюшка - Image

Плюшка

Кількість порцій: 10Час приготування: 3 годСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

Влаштуйте собі солодкий бенкет у вихідні, коли вільного часу досить і хочеться побалувати себе смачненькою випічкою. У солодке меню занесіть улюблену з дитинства плюшку. Здоба закручена в сердечко зачаровує не лише смаком, але і вигадливим способом складання тіста. Перетворити тісто на романтичне серце, виявляється, нескладно, навчитися дійсно просто і цікаво. Навіть не маючи кулінарних навичок, і не будучи кондитером - приготувати плюшки не принесе труднощів. Начинкою може виступити цукор або посипка з кориці. Хочете наповнити будинок ароматом свіжоспечених рум'яних булочок і зачарувати ними рідних?!

Продукти для рецепту

Дріжджі Львівські Дріжджі пресовані 42г
7.25 - 11.23

Дріжджі Львівські Дріжджі пресовані 42г

42 г

Інгредієнти

Дріжджі Львівські Дріжджі пресовані 42г

100 г.

Борошно 7 1кг

2 кг.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

1 л.

Сметана ХМЗ 20%

200 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

250 г.

Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л

3 ст. л.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

3 шт.

Маргарин Olkom столовий 82,2%

200 г.

Сіль Єгипет

1/2 ч. л.

Етапи приготування

01

У посудину влити склянку теплого молока. Додати дріжджі і цукор. Залишити на півгодини. Після, в ємність влити 750 мл. молока (яке залишилось), посолити, всипати 200 г. цукру і вбити пару яєць.

02

Маргарин розтопити і додати в суміш. Потім сметану. Перемішати. Ввести акуратно борошно, постійно помішуючи, а потім рослинну олію. Замісити тісто.

03

Тісто відкласти на годину. Коли воно підніметься, ще раз розім'яти його і залишити до другого підняття. Потім тісто слід розрізати на однакові шматки. Скачати у вигляді трубочки і з'єднати кінці. Розрізати уздовж, не доходячи до кінця, покласти на підготовлене деко і розгорнути. Змастити збитим яйцем і посипати великим цукром.

04

Випікати 20 хвилин при температурі 180ºС. Готові плюшки посипати цукром.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв