Омлет по-італійськи - Image

Омлет по-італійськи

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Не дивно, що така страва як омлет, поширився по всіх країнах світу. Адже будь-яка людина може приготувати його, маючи головний інгредієнт - яйця. У кожній країні існують не тільки якісь особливості приготування, але і назви також різняться. Наприклад в Іспанії омлет називають або просто «тортілла» (tortilla), або уточнююче «тортілла де пататас» (tortilla de patatas). Сама назва вже натякає на присутність картоплі в рецепті. Італійці називають омлет - фріттата. Вона може містити овочі, сир, ковбаси, гриби, і навіть пасту! В Італії в омлет Не додають тільки ті інгредієнти, які містять багато рідини, окремий підхід потрібен і до помідорів. Ми ж пропонуємо вам спробувати рецепт солодкого омлету, який зможе підняти настрій не тільки дітям, але й дорослим.

Інгредієнти

Яйця курячі

10 шт.

Вершки

450 мл.

Малинове варення

100 г.

Борошно

2 ст. л.

Вершкове масло

2 ст. л.

Цукор

1 ст. л.

Етапи приготування

01

Перемішати всі продукти для соусу, поставити на повільний вогонь, проварити до загустіння і прибрати з плити.

02

Можна додати в соус при варінні цедру апельсина або лимона і ванілін.

03

Збити яйця з молоком, спекти тонкі омлети-млинці.

04

Гарячі млинці змастити варенням і скласти в трикутнички.

05

Полити омлети-трикутники приготованим соусом і подати до столу.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв